Info

Marc is afkomstig van Gent en is geboren op 8 januari 1964.

Hij brengt de vroegere jaren, ten tijde van crooners, terug tot leven met zijn fluwelen stemgeluid en aangepaste look...

Enkele voorbeelden: Dean Martin (zelf grote fan van), Frank Sinatra, Matt Monro, Sammy Davis jr., Bobby Darin, Vick Dana... maar ook Engelbert Humperdinck...

Op een dansparty zorgt Marc grotendeels voor de rustige muziek, maar dit kan natuurlijk wel in combinatie met andere artiesten en/of discobar! (vb.: Voorprogramma:Marc en nadien dansmuziek gebracht door iemand anders).
Het is dus echt “easy listening” om bij weg te dromen!

This text will be replaced by the flash music player.

Marc Martin is zeker een aanrader op allerhande feesten zoals tijdens diners, verjaardagsfeesten, bals...enz.
Er zijn twee mogelijkheden:

a) 2x half uur met pauze.
b) Eén volledig uur zonder pauze.

Andere mogelijkheden zijn steeds bespreekbaar!
Zo is er bijvoorbeeld iemand waarmee Marc regelmatig samenwerkt. Een freelance samenwerking als het ware. T.t.z. hij toont zijn goocheltrucs wanneer Marc zijn pauze heeft. Zo is er een extra visueel aspect aanwezig!

De sfeer van in de vroegere jaren wordt extra naar voor gebracht door op te treden in smoking met loshangende strik, zwart gelakte schoenen en eventueel met een barkruk en een whisky (appelsap) bij de hand.

Indien men een pauze voorziet (en er is een kleedkamer voorzien) is er een mogelijkheid om van outfit te veranderen (nog steeds overeenkomstig met de muziek en de sfeer uit die tijd).

Technische vereisten:

Voor kleine zaaltjes en ruimtes is er een eigen installatie voorzien.
Indien mogelijk (bij grotere evenementen): Een aangepaste installatie voorzien a.u.b !
Marc treedt op met backing tracks op CD en/of minidisc.
Eigen microfoon met kabel wordt steeds meegebracht.